DELIKATESA IN KONOBA RIVAL NA POKRITI TRŽNICI BTC

 

Konoba in delikatesa Rival je ribji hram s tradicijo. V kombinaciji z ribarnico vam dnevno nudimo pestro in raznoliko ponudbo svežih rib, rakov, mehkužcev in ostalih morskih sadežev iz Jadrana in ostalih morij. Ponudba se prilagaja  dnevnemu ulovu ter letnim časom.

Hišna specialiteta je pečenje izpod peke. Na ta način se pripravljajo različne ribe, lignji in hobotnica. Obvezen dodatek so velike količine zelenjave in krompirja, ki poskrbijo za sočnost in dober okus.

Konoba vam ponuja morske dobrote na vse možne načine, od pečenih, na žaru, na gradele, ocvrte v soli, v pečic, izpod peke, buzara, ribja juha, brodet, ribji golaž, črni njoki, rižote …

Možnosti za dobro, zdravo malico ali kosilo je veliko. Poleg morskih solat, solatnega krožnika z morskim pridihom, dimljenega lososa, brancina, orade, postrvi ali popečenih sadežev mediteran za predjed, do priprave manjših, večjih, divjih, gojenih, sladkovodnih rib in njihovih jedi po individualnih željah in kombinacijah gostov.

Vse to vam ponujamo v samopostrežni restavraciji. Ker pa smo želeli ustreči  najzahtevnejšim gostom, smo uredili ločen prostor, ki je zaprtega tipa in zato malo bolj intimen. V njem je vedno zakurjen kamin, ki ustvarja občutek topline.

Obiščite nas in se pustite razvajati.

Sprejemamo rezervacije tudi za zaključene družbe, sestanke, posebne priložnosti in sicer na tel.: 01 585 17-69

Delovni čas:

Pon – pet: 9:00 -17:00

Sobota: 9:00 - 15:00

Nedelje : ZAPRTODelikatesa BTC         delikatesa in konoba btc

(Delikatesa)                                           (Konoba)ribji krožnik v konobi btc ribji krožnik konoba btc

(Pridih mediterana sredi Ljubljane)