O PODJETJU

Podjetje RIVAL TRADE D.O.O. je družinsko podjetje. Idejni vodja in lastnika g. in ga. Ušeničnik sta ga ustanovila 1991.

Podjetje je nastalo, ker smo v družini vsi veliki ljubitelji dobre hrane predvsem pa ribjih dobrot. Hči Ovnik Andreja je leta 2009 prevzela mesto direktorja ob njuni upokojitvi.

Poskusite dimljeni program lososov , postrvi, delikatesne ribje namaze, paštete, ribje burgerje, delikatesne in morske solate naše lastne blagovne znamke Mr. Fin.

V letu 1994, smo začeli s proizvodnjo lastnih izdelkov iz morske hrane. letu 2004 smo pridobili dovoljenje za prodajo izdelkov brez omejitev na trgu EU.

Leta 2010 smo pridobili evropska sredstva, s katerimi smo posodobili proizvodnjo in na trgu nastopili z novimi izdelki pod lastno blagovno znamko Mr. Fin in tako kupcu ponudili novo linijo odličnih kakovostnih delikatesnih proizvodov, katere pridelujemo v manjših količinah na tradicionalen način.

Poleg skladišča, proizvodnje in odlične Ribje Konbe v Btcju imamo še lastne maloprodajne enote v Ljubljani, Mariboru, Trzinu in Logatcu kjer vam postrežemo z vsakodnevno svežo ribo, raki in mehkužci iz Jadrana in severnih morij.